image
Sursa foto: Jurnal.md

O fetiță de 9 ani, lovită pe o trecere de pietoni din capitală; Mama cere ajutor pentru a identifica șoferul care a fugit

O fetiță de 9 ani a fost lovită în plin pe o trecere de pietoni din capitală. În urma impactului micuța a fost transportată de urgență la spital. Mama acesteia cere ajutorul oamenilor pentru a identifica șoferul care a fugit de la locul accidentului.

Totul s-a întâmplat ieri, în jurul orei 16:30, în sectorul Botanica al capitalei.

Despre acest caz a relatat mama victimei pe o rețea de socializare. Aceasta solicită ajutorul martorilor pentru identificarea conducătorului auto care ar fi tamponat fetița.

,,Pe 5 martie 2019, aproximativ la 16.30, la intersecția străzilor Hristo Botev și Independenței, a fost lovită o fetiță de 9 ani. La moment ea este internată în spital cu fracturi. S-a întâmplat în timp ce traversa la culoarea verde a semaforului, fiind lovită de către un automobil necunoscut. Din spusele fetiței, mașina era de culoare albă. Vă rugăm mult, dacă cineva deține careva informații să ne anunțați la nr 079299092 (mama fetiței)”, scrie femeia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: