image
Sursa foto: Shutterstock

Deodorante gratuite, distribuite în metroul din Viena, din cauza valului de caniculă

Toți cei care au mers vara cu mijloacele de transport în comun știu că nu căldura este cel mai greu de suportat, ci mirosul emanat de călătorii certați cu apa, săpunul și deodorantul.

În Viena, unde temperaturile din unele garnituri de metrou și tramvai intens circulate au atins 35-36 de grade Celsius, compania de transport a găsit o metodă pentru a-i „consola pe călători”, scrie Washinton Post citat de Digi24.

Peste 14.000 de deodorante au fost împărțite pasagerilor care circulau pe linia U6, iar inițiativa s-a bucurat de popularitate în rândul călătorilor. Compania de transport plănuiește acum să suplimenteze stocul de deodorante pentru călători.

„Aproape că ni le-au smuls din mână. Acțiunea s-a vrut a fi mai degrabă una de consolare. Temperaturile înalte ne fac să fim mai conștienți de mirosurile din jurul nostru”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei.

Majoritatea liniilor de transport în comun din Viena sunt dotate cu aer condiționat, mai puțin U6, linia pe care încă mai circulă garnituri vechi.

Chiar și așa, jumătate dintre ele sunt dotate cu aparate de aer condiționat, pentru confortul călătorilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: