image
Sursa foto: Getty Images

Jucătorul și-a dat acordul pentru a semna cu Barcelona, dar transferul e impas: Ce sumă cere Ajax

Frenkie de Jong este jucătorul pe care a pus ochii Barcelona, iar catalanii chiar s-au înțeles cu el în ceea ce privește termenii contractului. Deși antrenorul Barcelonei, Ernesto Valverde, îl dorește neapărat, impedimentul este însă chiar propria echipă, Ajax.

Barcelona vrea să ofere între 20 şi 25 de milioane de euro pentru De Jong, dar "lăncierii" cer 50 de milioane pentru mijlocașul de 21 de ani. Dacă nu obține această sumă, clubul e decis să-l mai păstreze un sezon, mai ales că nu există nicio presiune de a-l vinde acum, având în vedere că a obținut recent 17,25 milioane de euro din cedarea lui Justin Kluivert la AS Roma.

Frenkie de Jong, cotat la 7 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt, a semnat chiar sezonul trecut o prelungire a înţelegerii cu "lăncierii", iar noul acord expiră în 2022. De Jong este la primul sezon în care s-a impus în prima echipă a lui Ajax, jucând în 26 de meciuri şi marcând un gol pentru trupa din Amsterdam, în toate competiţiile.

Totuși, Barcelona e aproape de a semna cu Arthur, însă vrea să fie acoperită la mijlocul terenului, pentru că nu se știe cât de repede s-ar adapta brazilianul lui Gremio la fotbalul european.

Barcelona l-a mai dorit și pe Christian Eriksen, dar Tottenham a refuzat să negocieze. Verratti, care a fost dorit în sezonul trecut, nu mai este o prioritate pentru Barcelona, pentru că nu se mai încadrează în profilul de jucător căutat de club.

PSG şi Manchester City se mai interezează de transferul lui De Jong, însă acesta a spus că doar la Barcelona ar merge.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: