image
Sursa foto: The Royal Family

Nunta regală: Cei 600 de invitaţi participă la o recepţie oferită de regina Elisabeta a II-a la Palatul Windsor

Cei 600 de invitaţi la nunta regală dintre Meghan Markle şi prinţul Harry participă la o recepţie oferită de regina Elisabeta a II-a la Palatul Windsor, unde se servesc langustine scoţiene, asparagus la grătar şi tartine cu rubarbă, transmite Reuters, citat de Agerpres.

O parte dintre invitaţi au sosit cu câteva ore mai devreme înainte de începerea oficială a recepţiei şi, menţionează Reuters, s-au arătat nerăbdători să încerce din bucatele pregătite special pentru eveniment.

Din meniu nu lipsesc nici tartinele cu carne de pui cu un sos de iaurt puţin picant şi cu caise trase în tigaie, crochete cu miel de Windsor confiat, mazăre de grădină cu ouă de prepeliţă şi lămâiţă.

De asemenea, la recepţie se serveşte risotto de mazăre cu mentă, cartofi cu ulei de trufe şi parmezan şi burtă de porc Windsor prăjită la foc mic, timp de 10 ore. Pentru a-şi potoli setea dar şi pentru a explora bogăţia de arome a felurilor de mâncare, invitaţii pot alege dintr-o mare varietate de vinuri şi şampanie.

Tortul de nuntă, cu sirop şi cremă de soc şi lămâie, a fost realizat la reşedinţa reginei din Sandringham, cu soc cules de pe domeniul regal.

Noutăţile partenerilor

comentarii: