Forul european a examinat în detaliu transferurile lui Neymar şi Kylian Mbappe la echipa franceză, pentru 222 de milioane de euro, respectiv 180 de milioane de euro, cel de-al doilea fiind mai întâi împrumutat apoi luat definitiv de la AS Monaco. Dacă gruparea franceză va fi găsită vinovată de încălcarea fair play-ului financiar, ar putea fi nevoită să renunţe la unii jucători.

Potrivit presei internaţionale, Real Madrid urmăreşte cu atenţie situaţia de la clubul francez şi ar fi dispusă să facă imediat o ofertă pentru unul dintre două staruri ale lui PSG.

Clubul spaniol nu i-a găsit încă înlocuitor lui Cristiano Ronaldo şi are mare nevoie de un fotbalist de calibrul portughezului. Despre Neymar şi Mbappe s-a tot vorbit după plecarea atacantului de 33 de ani, însă în această vară Real Madrid a negat, rând pe rând, informaţiile potrivit cărora ar fi interesată de cei doi. Totuşi, odată cu anunţul făcut de UEFA, transferurile celor doi la Real Madrid au redevenit de actualitate, mai ales cel al lui Kylian Mbappe, care a devenit campion mondial la doar 19 ani, în această vară.