image
Sursa foto: Getty Images

Alexis Sanchez s-a decis să plece de la Man. United: Chilianul este gata să revină în Serie A

Alexis Sanchez s-a decis asupra viitorului său. Atacantul chilian vrea să plece de la Manchester United, echipa pentru evoluează din luna ianuarie 2018. Vârful nu s-a adaptat cerințelor lui Jose Mourinho și își caută o nouă echipa. Conform Daily Mail, apropiații fotbalistului analizează un transfer la o altă echipă de top din Europa.

Dar jurnaliștii italieni dezvăluie ca o primă țintă a lui Sanchez ar fi revenirea chilianului în Serie A, unde a îmbrăcat în trecut tricoul lui Udinese, de unde a fost transferat la Barcelona.

Se pare că Juventus l-a și abordat pe Alexis Sanchez, mai ales că Man. United și-a arătat în nenumarat rânduri interesul față de jucătorii Dybala, Douglas Costa și Bernardeschi. Mai mult, "Bătrâna Doamnă" i-a a făcut o ofertă oficială de 30 de milioane de euro, în vara lui 2017, pe cand atacantul evolua la Arsenal.

Cu toate că atacul lui Juventus este acoperit pe toate posturile, există șanse mari ca Juve și Man United să se pună de acord în privința unui schimb.

Alexis a marcat un gol la fiecare 148 de minute pentru Barcelona şi un gol la fiecare 161 de minute pentru Arsenal. În ultimele 813 minute la United, chilianul nu a înscris.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: