image
Sursa foto: Getty Images

Santiago Solari, susținut de vestiarul lui Real Madrid: Karim Benzema - Sperăm să rămână

Posibila despărțire a celor de la Real Madrid de Santiago Solari este cel mai fierbinte subiect al presei sportive din Spania. Chiar dacă Ramon Calderon spune că aducerea lui Jose Mourinho este doar o chestiune de timp, vestiarul galacticilor este de o cu totul altă părere.

Aseară, după Valladolid - Real Madrid 1-4, Karim Benzema a vorbit despre posibila înlocuire a lui Santiago Solari. Astfel, francezul a declarat că vestiarul este alături de antrenorul adus în locul lui Julen Lopetegui.

"Vestiarul este foarte unit și sper că Solari va rămâne aici până la finalul sezonului (...) De ce să fie schimbat? Au mai rămas 11 meciuri și sperăm să rămână alături de noi", a declarat Karim Benzema.

Karim Benzema nu se gândește la o posibilă schimbare a băncii tehnice. Vârful galactic se concentrează strict pe partidele care au rămas de disputat în campionat, în care trebuie să obțină maximum.

"A fost dificil până acum, dar așa este fotbalul, iar noi trebuie să continuăm să muncim și să câștigăm cele 11 meciuri care au rămas în La Liga. Trebuie să încercăm să ne bucurăm de fotbal, pentru că acesta este cel mai important lucru și să câștigăm, pentru ca oamenii să fie alături de noi", a declarat atacantul celor de la Real Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: