image
Sursa foto: rfi.ro

Mișcarea protestatară din România: Andrei Năstase e singurul candidat antisistem; Să vedem dacă Chișinăul alege schimbarea

Andrei Năstase este singurul candidat antisistem, iar duminică locuitorii capitalei au șansa să voteze schimbarea. Este mesajul postat pe pagina „Corupția Ucide”, una dintre comunitărțile civice ale mișcării protestatare din România.

„Cum se câștigă în general alegerile în Chișinău. Ai un candidat pe care îl vrei la putere (Plahotniuc). Și mai ai câțiva candidați care sunt marionetele lui Plahotniuc, ca să nu fie un singur candidat, nu dă bine la democrație. Pentru alegerile din 20 mai, ai pe cineva care chiar face parte din opoziție, Andrei Năstase, dar despre el nu prea știe nimeni. Iar presa când scrie de el, o face ca să îl atace. Andrei Năstase e singurul candidat antisistem, atacat din toate părțile, de putere, de proruși etc.”, se spune în mesaj.

„Mai sunt două zile până la alegeri. O să vedem dacă în Moldova, Chișinau, se dorește să rămână la putere cei vechi, pe ideea că deja știm ce le poate mintea, sau lumea din Chișinău este dispusă să voteze pe cineva antisistem”, mai adaugă activiștii civici din România.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: