image
Sursa foto: Pinterest

Horoscop 15 mai: Racii vor începe o nouă etapă

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 15 mai.

Berbec

Atenție la ceea ce declari în fața colegilor de la muncă, ai tendința de a exagera, critica sau chiar de a minți pentru a-ți clădi o reputație falsă, însă riști să fii repede prins. Folosește-ți intuiția dacă vrei să ai succes și să te afirmi cu ușurință la locul de muncă.

Taur

Ești un generator de idei creative și inspirate. Cultura generală se poate azi îmbogăți cu noi cunoștințe ce se vor dovedi de folos mai târziu. Este momentul să deschizi acele cărți care ți-au atras mai demult atenția, vei găsi o informație care îți oferă un ajutor nesperat.

Gemeni

Partenerul te surprinde cu o surpriză, poate o excursie într-un loc preferat este posibil să se întrevadă, iar planurile făcute împreună au șansa să se materializeze. Chiar dacă nu-ți dezvăluie dorințele personale, acordă-i atenție și răbdarea de a asculta ce are de spus.

Rac

Acum s-ar putea să începi o nouă etapă din viață, posibil că vei primi o propunere de colaborare sau îți vei găsi un loc nou de muncă sau vei primi noi provocări la muncă. Calităţile tale pot atrage răutatea unor persoane din jur și unele situații ascunse pot fi dezvăluite.

Leu

Ai un program încărcat, cu multă alergătură. Te vei simți ca fiind împins de la spate să lași lucrurile să decurgă de la sine în dragoste, ceea ce ar putea atrage reproșurile partenerului. Dacă ești singur, o nouă idilă este pe cale să se lege, încearcă să nu i te împotrivești.

Fecioară

Agitația, nervozitatea te pot împiedica să iei deciziile cele mai potrivite deși este o zi care predispune la succes material. Încearcă să faci efortul de a te detașa, pentru a vedea situațiile dintr-o perspectivă mai largă.

Balanţă

Ai ajuns la concluzia că starea de letargie în care te afli se datorează incapacității de a te face auzit, de aceea concepi un plan pentru a rezolva această problemă. Legăturile de prietenie care nu îți aduc nicio satisfacție, bucurie, liniște alături de acele persoane, se pot rupe, în locul lor vor veni alte ființe ce te vor propulsa profesional, spiritual, social.

Scorpion

Recomandăm să nu exagerezi cumpărând cadouri scumpe celor dragi, deoarece se întrezăresc posibile probleme financiare pe viitor și este important să economisești ceva bani. De evitat orice tentativă de a produce bani ușor, deoarece poate produce dependență sau poate să îți îngrădească libertatea.

Săgetător

Cei din anturaj se arată dispuși să-ți dea sfaturi, dar nu toți au intenții bune. Posibil să te ghideze pe căi greșite și să te trădeze cu bună știință. Însă îți dai seama la timp de ceea ce vor să facă, prin urmare tot ce ai ținut în tine în ultima perioadă acum iese la suprafață, simți că ai nevoie de eliberare, de independență, de detașare, ceea ce vei și obține.

Capricorn

Nervozitatea accentuată generează conflicte cu partenerul de viață. Încearcă să te destăinui celor din anturaj. Acest lucru poate scurta o perioada de suferință. S-ar putea ca ei să te ajute, găsind soluții într-un mod mai rapid.

Vărsător

Evită orice situație care te-ar putea înjosi în ochii șefului. Revelațiile încep să apară, îți dai seama că ceea ce crezi este de fapt plauzibil, este real. Însă încearcă să nu devii irascibil atunci când cineva din echipă nu este de acord cu ideile tale în ceea ce privește planul financiar.

Peşti

Sunt șanse să intri în posesia unui sume de bani dacă ai împrumutat pe cineva sau ai stabilit să obții un comision în urma unei tranzacții. Problemele financiare se vor rezolva datorită dorinței de a te dezvolta pe partea materială.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: