image
Sursa foto: privesc.eu

Andrei Năstase - candidatul blocului ACUM la Primăria capitalei: „Sunt un adept al lucrului bine făcut și dus până la capăt”

Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, este candidatul Blocului ACUM Platforma DA și PAS la alegerile pentru Primăria capitalei. Copreședintele Blocului ACUM a confirmat astăzi anunțul făcut ieri de premierul Maia Sandu.

„Mă bucur că Blocul ACUM Platforma DA și PAS îmi acordă tot sprijinul pentru a candida din nou la Primăria Chișinău. Am avut acest sprijin în 2018 când datorită votului chișinăuienilor am câștigat alegerile, mă bucur că același lucru se întâmplă în acest an. Așa cum le-am promis, indiferent unde mă voi afla, voi face lucruri bune. Asta fac zilnic, pentru că așa abordez eu lucrurile. Sunt un adept al lucrului bine făcut și dus până la capăt. Când am acceptat să iau conducerea celui mai dificil minister, mi-am propus să fac lucruri bune pentru întreaga țară, dar și pentru Chișinău”, a declarat Andrei Năstase.

Copreședintele blocului ACUM a remarcat în acest context sprijinul acordat de Partidul Acțiune și Solidaritate.

„Sprijinul Maiai Sandu pentru mine este foarte important. Sprijinul acordat cu generozitate de PAS este foarte important și onorant”, a comentat Andrei Năstase.

Amintim că Andrei Năstase a câștigat turul doi al alegerile pentru Primăria Chișinău din 3 iunie 2018, obținând 52,57% din voturi. Asta în timp ce contracandidatul său, Ion Ceban a acumulat 47,43% din sufragii. Mandatul lui Andrei Năstase nu a fost validat de instanță, fapt care a generat proteste în țară și suspendarea asistenței financiare din partea UE.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: