image
Sursa foto: PDA//Facebbok

Un consilier din Căușeni ar fi fost snopit în bătaie de rudele deputatului PD, Grigore Repeșciuc; Reacția parlamentarului

Consilierul Partidului Democrația Acasă din Căușeni, Vladimir Cernous, susține că a fost snopit aseară în bătaie de către „banda” deputatului PD, Grigore Repeșciuc. Mai exact, ar fi vorba despre cei doi gineri ai deputatului Repeșciuc. Grigore Repeșciuc susține că nu are niciun grad de rudenie cu cei doi bărbați, care l-ar fi bătut pe consilierul PDA și spune că în acest caz „cineva își face mendrele” pe seama lui.

„Mafia de la Căușeni atacă candidații incomozi. Aseară consilierul Partidului Democrația Acasă, Cernous Vladimir, a fost bătut de către banda lui Repeșciuc deputat în parlamentul Republicii Moldova din partea PDM-ului. Apel catre presă liberă monitorizați cazul nu este primul caz de violență a grupării criminale din Căușeni”, a informat Partidul Democrația Acasă pe pagina de Facebook.

Bărbatul snopit în bătaie este internat în secția de traumatologie a Spitalului Raional Căușeni. Consilierul Partidului Democrația Acasă din Căușeni, Vladimir Cernous, ne-a spus că urmează să depună o plângere la poliție în scurt timp.

Contactată de Jurnal.md, ofițerul de presă al IP Căușeni, Corina Repeșciuc, a declarat că bătaia s-ar fi produs aseară în jurul orei 22.00. Scandalul ar fi pornit de la un conflict mai vechi a celor vizați. La fața locului a fost solicitată o ambulanță pentru a acorda îngrijiri medicale consilierului Partidului Democrația Acasă, tot atunci a fost informată și Poliția despre cazul respectiv.

Solicitat de Jurnal.md pentru o reacție, deputatul PD, Grigore Repeșciuc, a menționat că nu are nicio legătură cu acest caz și nici nu are grad de rudenie cu cei doi agresori. Acesta a menționat că așteaptă ca Poliția să-și facă datoria și să-l informeze despre rezultatele anchetei.

Unii oameni din localitate afirmă că acest caz nu este unicul. Mai mulți reprezentanți ai PD și persoane care au grad de rudenie cu deputatul Repeșciuc ar fi indimidat în repetate rânduri oamenii din localitate în campaniile electorale. Repeșciuc a negat și acest lucru și a menționat că mereu și-a făcut campanie electorală într-un mod „curat”.

PDA//FacebbokPDA//Facebbok

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: