image
Sursa foto: captură

Șeful statului, apel către oameni: „NU ieșiți în stradă, NU fiți carne de tun, în rândurile voastre vor fi provocatori”

„Situația în țară este foarte gravă, suntem în pragul unei destabilizări masive. Cei care vin cu revoluții, 9 din 10 pleacă tot așa. Se pare că se încearcă, prin destabilizare, să prelungească mandatul”, a declarat Dodon, în cadrul unei conferințe de presă.

Totodată, șeful statului a venit cu un îndemn către oameni - să nu iasă astăzi și mâine la niciun protest, pentru că vor fi provocatori, iar oamenii simpli vor fi folosiți drept carne de tun.

„Stați acasă, nu vă dați la provocări, în rândurile voastre vor fi provocatori, noi știm cum s-au pregătit ei ultimele săotămâni, știm de sportivi, știm de unde i-au adus. Nu vă dați provocați, astăzi, mâine, nu ieșiți la proteste, nu blocați președinția, parlamentul sau guvernu. Miza e să vă scoată în stradă, o să infiltreze 100 de provocatori și o să vedeți ce se va întâmpla. Nu fiți carne de tun. Stați acasă”, a declarat Dodon.

Seful statului a mai spus că deja s-au trecut liniile roșii și a venit cu un mesaj și pentru poliție, și pentru procuratură.

„Situația nu va mai fi azi și mâine ca ieri și alaltăieri, situația se schimbă. Indiferent că va fi sau nu astăzi vreun vot, s-au trecut linii roșii. Noi nu vom face provocări, noi nu chemăm oamenii să iasă. Poliția o îndemn să-și facă datoria. La Procuratura Generală așteaptă cu nerăbdare să deschidă dosare penale pe deputați și președinte. Credeți că atunci când o să plece cineva din țară o să vă ia în buzunar? Credeți că sunt locuri pentru toți în avioane, sunteți gata să mergeți la asta?”, a mai spus Dodon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: