Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

Asta ar fi surpriza anului! Real, pregătită de super-transferul lui Morata

Real Madrid simte absența unei piese de rezistență în ofensivă, după plecarea lui Cristiano Ronaldo.

Madrilenii încearcă să-i găsească înlocuitor fostului golgheter, pe ultima sută de metri a perioadei de transferuri. Ei s-au interesat deja de Rodrigo, de la Valencia, dar clubul nu este dispus să-l cedeze prea ușor. Astfel, singura soluție pentru transferul lui Rodrigo pe Bernabeu rămâne pentru Perez achitarea clauzei de 120 de milioane de euro. În aceste condiții, Realul s-a reorientat. Alvaro Morata este noul nume de pe lista echipei lui Julen Lopetegui.

Știrea vine din partea jurnalistului spaniol Alfredo Duro. Revenirea lui Alvaro Morata pe Santiago Bernabeu ar fi o variantă mult mai ieftină pentru Florentino Perez. Atacantul nu s-a ridicat la nivelul sumei de 66 de milioane de euro la Chelsea, atât cât a plătit Roman Abramovic madrilenilor în iulie 2017. În sezonul trecut, spaniolul a marcat doar 15 goluri în toate competițiile pentru "albaștri". Forma sa slabă l-a făcut să rateze și convocarea la echipa națională a Spaniei pentru Cupa Mondială. În aceste condiții, Realul îl vrea înapoi.

În vârstă de 25 de ani, Morata a mai jucat la Juventus în perioada 2014-2016, timp în care a marcat 20 de goluri în 73 de meciuri oficiale. Pentru naționala Spaniei, vârful are 13 goluri în 23 de selecții.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: