După ceremonia organizată în capela Saint George de la Windsor, Harry şi Meghan şi-au schimbat ţinutele pentru recepţia privată de la casa Frogmore, eveniment la care au ajuns cu un Jaguar electric. Pe plăcuţele de înmatriculare era trecută data căsătoriei, potrivit Digi24.

Harry a renunţat la uniformă pentru un smoking, iar Meghan a purtat o rochie albă, lungă, creată de designerul britanic Stella McCartney. Pe degetul Ducesei de Sussex strălucea un inel cu acvamarin, care a aparţinut Prinţesei Diana. E parte din cadoul de nuntă pe care Harry i l-a făcut lui Meghan.

Petrecerea s-a încheiat târziu în noapte, însă Casa Regală a fost extrem de zgârcită cu informaţiile şi imaginile de acolo.

Regina Elisabeta a II-a luat parte la recepţiile organizate în cinstea mirilor, însă dimineaţă a fost prima care a părăsit castelul Windsor, la bordul unei maşini.

Casa Regală s-a grăbit să adauge pe pagina oficială de Internet biografia Ducesei de Sussex, însoţită de fotografii ale acesteia, inclusiv din acţiunile de caritate şi voluntariat.

Nunta prinţului Harry cu Meghan Markle a fost urmărită de două miliarde de telespectatori, în timp ce pe Twitter, într-un interval de 25 de ore, de vineri până sâmbătă, au existat peste șase milioane de postări legate de căsătoria celor doi. Printre cele mai discutate subiecte a fost superba rochie de mireasă creată de Clare Waight Keller, prima femeie designer de la Givenchy.

Clare Waight Keller, designer Givenchy: Meghan e atât de modernă şi proaspătă, aşa şi-a dorit să fie şi rochia. A dorit neapărat să o reprezinte. Am vrut ca ea să arate absolut incredibil în rochie şi să simtă că e foarte potrivită pentru ocazie. Am lucrat foarte apropiat ca să ne vină ideile. În mod clar, ea a ştiut ce îşi doreşte şi eu am încercat să vin cu ceva în plus.