image
Sursa foto: Profimedia

Jucătorul dorit de Real Madrid și PSG s-a decis pentru ce echipă vrea să joace

Leny Yoro (18 ani), fundașul central al celor de la Lille, este dorit atât de Real Madrid, cât și de PSG.

Gruparea de pe Parc des Princes ar urma să mai primească încă o lovitură, după ce Kylian Mbappe și-a anunțat plecarea de la Paris și este așteptat să semneze cu Real Madrid.

PSG ar urma să piardă lupta și în cazul lui Leny Yoro. Marca a relatat că transferul fundașului central la Real Madrid este ”pe drumul cel bun” pentru că fotbalistul și-a dat deja acordul să meargă pe Santiago Bernabeu.

Este important de precizat că în cursa pentru transferul lui Yoro a intrat de curând și Chelsea, dar francezul nu a fost dispus să ia în calcul această variantă.

Totuși, singura problemă în aducerea lui Yoro la Madrid este prețul cerut de Lille. ”Los Blancos” sunt dispuși să plătească între 30 și 40 de milioane de euro pentru fundașul francez.

Cei de la Real Madrid au rămas impresionați de Leny Yoro în acest sezon și nu vor să rateze transferul tânărului apărător central de la Lille.

Numai că cei de la Lille nu vor fi ușor de convins, întrucât solicită nu mai puțin de 100 de milioane de euro în schimbul lui Leny Yoro, anunță Marca. Leny Yoro mai are contract cu cei de la Lille până în vara anului 2025.

Cei de la Real Madrid ar fi dispuși să ofere în prezent doar 30 de milioane de euro pentru transferul lui Leny Yoro. Rămâne de văzut dacă, până la urmă, fundașul de la Lille va ajunge la Real Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: