image
Sursa foto: Profimedia

Luis Enrique, întrebat direct: ”Îl lași pe Mbappe rezervă cu Barcelona?” / ”Dacă faceți asta”

Recent, a avut loc tragerea la sorți pentru sferturile de finală ale UEFA Champions League, iar unul dintre duelurile de ”foc” ale competiției este cel dintre Barcelona și Paris Saint Germain.

Duelul dintre Barcelona și PSG nu are o favorită certă, deoarece catalanii arată cu totul altă atitudine după ce Xavi a anunțat că va pleca în vară de la club.

În urmă cu 5 ani, fetiţa lui Luis Enrique, Xana, a încetat din viață la doar 9 ani, după ce s-a luptat cu o boală incurabilă. De aceea, antrenorul și soția au decis să deschidă o asociație prin care să susțină oamenii care se confruntă cu probleme asemănătoare. Fundația Xana se va inaugura în vară, iar toți oamenii pot contribui cu donații și prin proiecte de colaborare.

Cum Luis Enrique a fost antrenorul Barcelonei în perioada 2014-2017, spaniolul reprezintă o figură familiară pentru fanii formației din Catalonia.

De aceea, suporterii Barcelonei își pun speranța ca Luis Enrique să le facă o favoare și să îl lase pe superstarul Kylian Mbappe rezervă în ”dubla” din UEFA Champions League, deoarece antrenorul spaniol a mai făcut acest lucru în câteva partide de campionat.

”Dacă donați 5 milioane de euro fundației noastre, pot o să-l las rezervă pe Mbappe”, a spus Luis Enrique într-un dialog cu urmăritorii săi, pe o platformă de streaming.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: