image
Sursa foto: Getty Images

O legendă distruge actuala echipă a Realului: Nu e vorba de lipsă de atitudine, e lipsă de valoare

Predrag Mijatovic a adus în 1998 Uefa Champions League la Madrid. Fostul mare atacant al ”albilor” critică în termeni duri actuala echipă a Realului şi vorbeşte deja despre dezastru.

Primul care a intrat pe lista lui Mijatovic a fost Garteh Bale: ”E păcat, mie îmi place ca jucător, dar ca să fii liderul unei echipe cum e Real Madrid, mai ales după plecarea lui Cristiano...ce oferă el este puţin. În plus, situaţia sa fizică devine cu adevărat preocupantă” afirmă Mijatovic.

”Nu pot să mă uit la meciurile Realului, mi-e greu. Au jucat bine aproape de fiecare dată în prima repriză, dar când toţi credeam că lucrurile sunt în regulă, vin acele reprize secunde când totul sună a dezastru. Nicio idee de joc, nimic” a mai spus Mijatovic pentru El Larguero. ”Nu cred că e vorba de lipsă de atitudine, e mai mult lipsă de valoare. Nu-şi crează ocazii, au permis celor de la Villarreal să crească de la minut la minut. Senzaţia pe care echipa o transmite nu e nicicum una de optimism” a tunat fostul mare atacant blanco.

Are nevoie Real Madrid de transferuri? Mijatovic explică: ”Nu cred că vor face transferuri. E dificil să aduci jucători în ianuarie care să te ajute să faci diferenţa. Probabil se vor concentra pe tineri” a mai spus Predrag.

Sârbul a jucat trei sezoane pentru Real Madrid între 1996 şi 1999. A marcat 30 de goluri în 90 de meciuri înainte de a se transfera la Fiorentina, în Italia. După retragere, Mijatovic a fost Director Sportiv la Real Madrid în mandatul lui Ramon Calderon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: