image
Sursa foto: Getty Images

Mourinho, primul demis în noul sezon din Premier League? Portughezul e "favorit" la casele de pariuri

Zvonurile despre o eventuală despărţire între Jose Mourinho şi Manchester United nu au fost luate foarte în serios, însă pariorii din Marea Britanie consideră că managerul portughez are cele mai mari şanse de a fi demis primul, în noul sezon din Premier League.

Potrivit site-ului Goal, celebra casă de pariuri William Hill oferă o cotă de 5/1 pentru cei care vor să mizeze pe faptul că Mourinho va fi primul antrenor concediat în stagiunea 2018/19 din Premier League. Lusitanul de 55 de ani este urmat în acest clasament nedorit de spaniolul Javi Gracia (Watford, 6/1), francezul Claude Puel (Leicester, 7/1), spaniolul Rafael Benitez (Newcastle, 8/1) şi englezul Neil Warnock (Cardiff City, 8/1).

Chiar dacă tehnicianul de pe Old Trafford va scăpa de ruşinea de a fi primul demis, şansele sale de a încheia sezonul pe banca "diavolilor" nu sunt considerate foarte mari. Există o cotă de 6/4 că va pleca de la club înainte de ultima etapă.

Motivele pentru care Mourinho a ajuns în această situaţie sunt multiple. În primul rând, în mod tradiţional, portughezul a avut mari probleme de-a lungul carierei în cel de-al treilea sezon petrecut la o echipă. Apoi, relaţia încordată pe care o are cu oamenii din conducerea clubului, nemulţumit de campania de achiziţii din această vară.

De asemenea, pesimismul afişat de The Special One în perspectiva noului sezon nu este privit cu ochi de şefii clubului. Managerul a afirmat că are dubii că echipa actuală poate cuceri titlul în Premier League şi s-a plâns de mai multe ori de faptul că nu s-a bazat în pregătiri pe o serie de jucători fundamentali, care au fost prezenţi în fazele avansate ale Cupei Mondiale din Rusia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: