image
Sursa foto: Getty Images

Liverpool a anunțat care va fi perioada de inactivitate a lui Mo Salah

Mohamed Salah va fi indisponibil în mod normal "trei-patru săptămâni" şi nu este sigur că va putea juca în meciurile din faza grupelor Cupei Mondiale 2018 din Rusia, a anunţat unul dintre fizioterapeuţii clubului Liverpool.

Initial, Federatia egipteană de fotbal a spus că Salah, serios avariat la umăr după un contact cu Sergio Ramos în prima repriză a finalei cu Real Madrid de la Kiev, va sta numai două săptămâni.

Acum, Ruben Pons estimează că Salah va avea nevoie în mod normal de "trei-patru săptămâni" pentru a se reface, iar aceasta perioadă de inactivitate ar face ca vedeta naţionalei Egiptului să fie indisponibil până pe 16 iunie sau 23 iunie.

"Faraonii" vor juca primul lor meci la Mondialul din Rusia în Grupa A pe 15 iunie împotriva Uruguayului, după care vor întâlni Rusia, ţara gazdă, pe 19 iunie, şi Arabia Saudită pe 25 iunie.

"Teoretic, va avea nevoie de trei-patru săptămâni, dar vom încerca să facem ca perioada de indisponibilitate să fie mai scurtă. Acesta este obiectivul nostru", a declarat Ruben Pons pentru ziarul spaniol Marca.

Atacantul a sosit în Spania pentru a urma un tratament, fiind însoţit atât de medici ai lui Liverpool, cât şi de unii ai Federaţiei egiptene.

În urma acestui incident, Sergio Ramos s-a ales cu un proces penal, intentat de un avocat egiptean, în urma căruia i se cer daune de un miliard de euro. Pe lângă asta, peste 300.000 de persoane au semnat o petiție prin care au cerut UEFA să ia măsuri. "Nu se impune deschiderea unei acțiuni disciplinare în acest caz", a fost comunicatul forului european, care a mai spus că "nu a mai fost vreun protest" din partea cuiva.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: