image
Sursa foto: politia.md

O femeie și doi bărbați din Bălți, reținuți; Sunt suspectați de consum și realizare a substanțelor narcotice și psihotrope

O femeie și doi bărbați din Bălți, au fost reținuți de polițiști fiind suspectați de consum și realizare a substanțelor narcotice și psihotrope pe teritoriul municipiului Bălți.

Polițiștii din Bălți au documentat pe parcursul lunilor iunie-august activitatea ilegală a unor persoane, suspectate de realizarea substanțelor narcotice și psihotrope pe teritoriul municioiului Balți.

Ca urmarea a măsurilor speciale de investigație polițiștii au stopat pentru verificări un taxi de model „Dacia Logan”, în care se aflau o femeie de 37 de ani și doi bărbați de 44 și 46 de ani, toți locuitori ai municipiului Bălți, anterior judecați pentru săvârșirea diferitor infracțiuni.

În urma percheziției efectuate în automobil, polițiștii au depistat și ridicat un pachet de culoare neagră cu masă vegetală mărunțită de culoare verde, cu un miros puternic specific de marijuana, în cantitate de două kg.

politia.mdpolitia.md

Totodată, drept rezultat al percheziției corporale asupra unuia dintre bărbați, în geanta personală au fost depistate seringi, pastile „Clonozepam” și un vas din sticlă cu volumul de 150 ml de culoare închisă cu lichid incolor.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru „Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”.

Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de comiterea acestei fărădelegi riscă închisoare de la 3 la 7 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: