image
Sursa foto: realitateaoltului.ro

Un tânăr din Ștefan-Vodă a aruncat cadavrul vecinului său într-o fântână // FOTO

Un bărbat de 33 de ani din satul Purcari, raionul Ștefan-Vodă, a fost reținut după ce fratele său ar fi sesizat poliția și a comunicat despre faptul că acesta ar fi strangulat o persoană și a aruncat-o în fântână. Incidentul s-a produs pe 13 decembrie.

Contactată de Jurnal.md, Silvia Vetcu, ofițer de presă al Ip Ștefan-Vodă ne-a comunicat că pe 13 decembrie 2018, seara, un bărbat de 49 ani, locuitor al satului Purcari și vecin cu fraţii de26 și 33 ani, aflându-se în domiciliul acestora, au consumat băuturi alcoolice. În urma consumului excesiv de alcool, bărbatul de 33 ani și cel de 49 ani s-au culcat ambii în acelaș pat. Peste o periodă de timp bărbatul de 33 ani s-a trezit, observând că în casă este fum a constatat că patul şi plapuma au luat foc de la ţigara barbatului de 49 ani. Aplicându-i acestuia lovituri pe suprafața corpului a încercat să-l trezească, dar văzând că bărbatul nu respiră, s-a speriat și a decis să a arunce corpul într-o fîntînă artificială de la marginea satului Purcari, acoperindu-l cu pământ. Peste o zi, a povestit fratelui său de 26 ani despre tot ce a făcut, care a sesizat poliția pe 30 decembrie.

Făptuitorul refuză de a da careva declarațiii.

Pe cazul dat a fost inițiat proces penal, urmează a fi dispusă expertiza medico-legală pentru a stabili cu certitudine cauza decesului.

Alte circumstanțe se stabilesc.

IP Șrefan-VodăIP Șrefan-Vodă
IP Șrefan-VodăIP Șrefan-Vodă

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: