image
Sursa foto: presedinte.md

Maia Sandu s-a întâlnit cu artista Natalia Barbu înainte să plece la Eurovision, în Suedia (foto)

Președinta Maia Sandu s-a întâlnit cu artista Natalia Barbu și i-a urat succes, înainte să plece la Malmö, Suedia, unde va reprezenta țara noastră la concursul muzical „Eurovision 2024” cu piesa „In the middle”.

„Sunt convinsă că și de această dată artista va reuși să impresioneze pe scena de la Eurovision. Cu toții ne aducem aminte de anul 2007, când Natalia a cucerit prin vocea și talentul său publicul din diferite colțuri ale Europei, cu piesa „Fight”. Așteptăm și acum, cu aceleași emoții, semifinalele și marea finală din luna mai. Mult succes, Natalia!”, a spus șefa statului.

În acest an, Republica Moldova urmează să evolueze în prima semifinală a concursului, pe 7 mai, fiind ultima care va urca în scenă.

Natalia Barbu a mai reprezentat o dată Republica Moldova la concursul Eurovision, în anul 2007, cu piesa „Fight”. Atunci, artista a reușit să aducă țara noastră pe ce de-a 10-a poziție.

Anul trecut, Republica Moldova a fost reprezentată de Pasha Parfeni, cu piesa „Soarele și Luna”, care a reușit să se claseze în marea finală pe locul 18.

BarbuBarbu
BarbuBarbu
BarbuBarbu

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: