image
Sursa foto: Profimedia

Revoltă la Manchester United: jucătorii s-au săturat de Erik ten Tag

Manchester United a pierdut, pe Etihad, în fața lui Manchester City, scor 1-3, într-un meci din cadrul etapei a 27-a din Premier League.

Golurile din derby-ul Manchester cu numărul 193 au fost marcate de Phil Foden (minutele 56 și 80) și Erling Haaland (minutul 90+1) pentru ”Cetățeni”, respectiv Marcus Rashford (minutul 8) pentru ”Diavolii Roșii”.

La scurt timp după eșecul din derby, o nouă informație din vestiarul lui Manchester United a ieșit la iveală. Potrivit celor de la manchestereveningnews.co.uk, o mare parte din jucătorii echipei s-au săturat de metodele de antrenament ale olandezului.

Fotbaliștii îl consideră pe Ten Hag principalul vinovat pentru accidentările în lanț care au avut lovit echipa. În actuala stagiune, au fost nu mai puțin de 47 de cazuri în care jucătorii au fost accidentați sau li s-a făcut rău.

Doar trei jucători au ”supraviețuit” metodelor lui Erik Tan Hag: Diogo Dalot, Bruno Fernandes și Alejandro Garnacho. În rest, toți fotbaliștii din lot au lipsit la mai multe meciuri din cauza problemelor menționate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: