image
Sursa foto: foto simbol//hotnews.ro

PG vine cu detalii despre perchezițiile efectuate în vagoanele-restaurant ale trenurilor care circulă în afara țării

Procuratura Generală a Republicii Moldova vine cu detalii despre perchezițiile efectuate la Î.S „Calea Ferată din Moldova”. Potrivit PG, forțele de ordine au descins cu percheziții în cazul vagoanelor-restaurant ale trenurilor care circulă în afara Republicii Moldova, pe faptul transportării băuturilor alcoolice și alte mărfuri, în baza documentelor falsificate.

Dosarul penal a fost pornit în temeiul bănuielii rezonabile privind comiterea infracțiunii de confecţionare, deţinere, vânzare sau folosire a documentelor oficiale, a imprimatelor, ştampilelor sau sigiliilor false.

Operațiunea este în desfășurare și are loc de comun cu ofițerii Secției de coordonare a activității de urmărire penală a Departamentului de Poliție.

Amintim că, acum câteva minute Î.S „Calea Ferată din Moldova” a menționat printr-un comunicat că: Î.S. „Calea Ferată din Moldova” condamnă cu fermitate orice act de încălcare a legii și arată constant deschidere și conlucrare în vederea asigurării unei activități aflate în strictă conformitate cu legislația Republicii Moldova”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: