image
Sursa foto: Profimedia

Au bătut palma! La 36 de ani, Luis Suarez semnează

Luis Suarez a ajuns la un acord cu Inter Miami, la care evoluează Lionel Messi, bunul său prieten, alături de care a jucat anterior la FC Barcelona, anunţă presa americană şi cea spaniolă.

Suarez s-a despărţit recent de formaţia braziliană Gremio Porto Alegre, pentru care a marcat 29 de goluri în 50 de meciuri disputate pe parcursul acestui an.

"El Pistolero", în vârstă de 36 de ani, va semna un contract pe un an cu gruparea patronată de David Beckham, cu posibilitatea unei opţiuni pentru un sezon suplimentar, potrivit cotidianului El Pais.

Luis Suarez şi Lionel Messi au fost coechipieri la FC Barcelona timp de şase sezoane.

Uruguayanul îi va reîntâlni, de asemenea, la Inter Miami pe spaniolii Sergio Busquets şi Jordi Alba, cu care a fost coleg la echipa catalană.

Inter Miami, echipă antrenată de argentinianul Gerardo "Tata" Marino, va debuta în noua ediţie a Major League Soccer pe 21 februarie, când va înfrunta formaţia Real Salt Lake.

Înainte de acest prim joc oficial, americanii vor disputa meciuri amicale cu echipele saudite Al-Hilal şi Al-Nassr, la care evoluează vedetele Neymar, respectiv Cristiano Ronaldo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: