image
Sursa foto: privesc.eu

Andrei Năstase, către cetăţenii RM: Nu suntem singuri, alături de noi e lumea civilizată; Trebuie să continuăm ce am început

„Rezoluţia Parlamentului European este o sentinţă dată guvernării RM pentru derapajele antidemocratice, pentru crimele pe care le-a comis. Sunt condamnate toate ilegalităţii acestui regim, printr-un act oficial. În acest mod, Parlamentul European se solidarizează cu protestatarii, cu oamenii care nu vor instalarea unei dictaturi”, a declarat liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, în cadrul conferinţei de presă privind rezultatele vizitei de la Strasbourg.

În context, liderul Platformei Demnitate şi Adevăr a făcut un apel către toţi cetăţenii RM, îndemnându-i să fie uniţi pentru a putea opri instaurarea dictaturii.

„Plahotniuc e deranjat de faptul că într-o bună zi în RM se va instala o putere cu oameni oneşti, o putere cu oameni integri, care vor reforme. Iată de ce ei se vor opune cu vehemenţă, iată de ce este reacţia bolnăvicioasă a celor care slujesc această guvernare. Suntem pe drumul cel bun. Vreau să transmit un mesaj foarte simplu tuturor cetăţenilor RM. Noi nu suntem singuri, alături de noi e lumea civilizată şi noi trebuie să continuăm ceea ce am început. Noi nu putem admite ca să se instaleze dictatura. Îndemnul meu e la unitate şi solidarizare”, a îndemnat Andrei Năstase.

„Din păcate, practicile nedemocratice regimului Plahotniuc, care se află într-o complicitate strânsă cu Dodon, a făcut ca Parlamentul European să ceară îngheţarea oricărui sprijin financiar. Se cer mai multe condiţii. În fruntea lor se înscrie validarea mandatului de primar ales al Chişinăului, anularea sistemului mixt şi anchetarea jafului secolului”, a punctat liderul Platformei DA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: