„Am făcut astăzi un apel către toți parlamentarii care înțeleg că sunt datori doar propriului popor. I-am invitat să discutăm deschis și sincer despre problemele reale ale Moldovei și ale oamenilor. Este un prim pas pentru a putea găsi cele mai bune soluții pentru renașterea noastră națională. Prima discuție nu poate fi decât despre dezoligarhizarea Moldovei, despre scoaterea ei din captivitatea mafioților. Iar această discuție nu poate avea loc decât în fața jurnaliștilor, iar cu ajutorul lor, în fața întregului popor care așteaptă de prea multă vreme să se facă DREPTATE.

Atâta vreme cât nu ai nimic de ascuns, atâta vreme cât ești un om dedicat oamenilor și Moldovei și dacă îți dorești cu adevărat ca în țara noastră să se facă dreptate pentru toți și fiecăruia în parte, trebuie, parlamentar ales fiind, să participi, cu demnitate, la acest prin exercițiu democratic. Activitatea Parlamentului a fost suspendată pe termen nelimitat în mod arbitrar, iar acest lucru dovedește încă o dată calitatea celor care au condus și au de gând să conducă în continuare Moldova.

Mâine, vom afla care sunt deputații oligarhilor și mafioților și care sunt deputații oamenilor!”, a declarat Năstase, într-o postare pe pagina sa de facebook.