image
Sursa foto: DCNews

Prezicerile astrale pentru astăzi, 24 aprilie

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 24 aprilie.

Berbec

Ai parte de o zi în care schimbul de idei îți va împlini anumite speranțe. Vei obține și informațiile necesare și sprijinul celor din anturaj pentru a rezolva diverse probleme.

Taur

Începi să te preocupi cu mai multă seninătate de găsirea unor mijloace simple pentru a intra în posesia unor resurse necesare acum sau pentru viitor.

Gemeni

Te simți bine, arăți bine și cei din jur vor remarca acest lucru. Se strâng oamenii în jurul tău, mai mult decât de obicei, și așteaptă să le dezvălui secretul acestei stări bune.

Rac

Descoperi că există și alte abordări, mai relaxate, ale problemelor cu care te confrunți și realizezi că poate acestea sunt mult mai potrivite în cazul tău…

Leu

Te bucuri de compania plăcută a unora dintre prietenii mai vechi, dar te încântă în egală măsură și faptul că apar în cercul apropiaților persoane interesate să se apropie mai mult.

Fecioară

Este posibil să se schimbe ceva în contextul profesional sau în familie, iar asta să ducă la un alt rol și loc pentru tine, cu noi responsabilități și beneficii.

Balanţă

Ajungi mai ușor la oamenii de care ai nevoie, gândirea îți este mai rapidă și dorința de a progresa îți dă aripile de care aveai nevoie.

Scorpion

Te interesezi îndeaproape de orice mijloc de a economisi, dar și de a înmulți banii sau resursele de care dispui în acest moment.

Săgetător

Azi începe o perioadă mai senină pentru toate relațiile importante, în special cea de cuplu. Nu îți cade nimic din cer, dar vei avea parte de mai multă bunăvoință.

Capricorn

Treburile zilnice – și cele de acasă, și cele de la serviciu – încep să ți se pară mai interesante, mai plăcute și te vei ocupa de ele cu mai mult drag.

Vărsător

Începe o perioadă în care vei reuși să îți exprimi mai ușor sentimentele, vei alege cele mai potrivite cuvinte sau gesturi care să îi impresioneze pe cei dragi.

Peşti

Te ocupi cu mare plăcere de casă, de schimbările pe care oricum le aveai în plan. Cauți simplitatea, spațiul util și nu estetica rece, inutilă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: