image
Sursa foto: Getty Images

O singură piedică în calea revenirii lui Jose Mourinho la Real Madrid

Real Madrid traversează o adevărată criză. Despărțirile de Zinedine Zidane și Cristiano Ronaldo, din vară, au cântărit enorm în economia echipei, care pare că nu se regăsește. "Albii" au început sezonul cu Julen Lopetegui pe bancă, au continuat cu Santiago Solari, iar acum se vehiculează un nou nume: Jose Mourinho.

Imediat după eșecul cu Sociedad, 0-2, presa din Spania a scris despre posibilitatea ca Solari să fie înlocuit. Și primul nume pomenit a fost cel al lui "The Special One", rămas liber după despărțirea de Manchester United.

Azi, presa engleză scrie că Real Madrid a început negocierile cu Jose Mourinho, însă un cuvânt greu de spus îl va avea și Ed Woodward, directorul de la Manchester United. Florentino Perez i-a contactat deja pe reprezentanții managerului portughez, însă situația este complicată.

Mourinho a fost la mare căutare, după ce a fost demis de la United, pe 18 decembrie. Benfica l-a ofertat deja, însă tehnicianul de 55 de ani a refuzat. Jurnaliștii britanici scriu că Mourinho nu poate accepta nicio propunere în acest moment, deoarece este în litigiu cu Manchester United.

Mai exact, cele două părți nu s-au înțeles asupra sumei pe care antrenorul ar trebui să o primească drept despăgubire, după ce a fost dat afară. Mourinho a solicitat 15 milioane de lire sterline și în zilele următoare agentul său, Jorge Mendes, va avea o întâlnire cu Ed Woodward pentru a stabili termenii finali ai despărțirii.

Presa engleză mai scrie că Mourinho a plecat de la Real Madrid, în 2013, după ce "și-a pus vestiarul în cap", însă acesta a rămas în relații foarte bune, în schimb, cu Florentino Perez. Președintele Realului este convins că "The Special One" este omul potrivit pentru a o scoate din criză pe campioana Europei, care se află la 10 puncte în spatele rivalei Barcelona, în La Liga.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: