image
Sursa foto: Getty Images

Mourinho urgentează transferul unui finalist la Campionatul Mondial

Jose Mourinho a stat deja 2 sezoane pe banca celor de la Manchester United, timp în care nu a reușit să câștige titlul în Premier League. "The Special One" nu vrea să mai dea încă un rateu și își dorește ca totul să fie făcut ca la carte.

Astfel, Mourinho vrea ca jucătorul lui Inter Milano, croatul Ivan Perisic, să semneze cu United înainte ca Martial să plece, anunță cei de la Mirror. Perisic a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Croației de la Campionatul Mondial și este cotat la 60 de milioane de lire sterline, sumă pe care United e dispusă să o achite.

În schimb, Martial e tot mai aproape de o revenire în Franța, destinația vehiculată fiind PSG. Englezii ar vrea să obțină pe Martial 92 de milioane de euro. Francezul a fost cumpărat de "diavoli" în 2015, de la Monaco, pentru 40 de milioane de euro, plus 30 drept bonusuri.

Anthony Martial a jucat 136 de meciuri şi a marcat 36 de goluri, în toate competiţiile, în cei trei ani petrecuţi pe Old Trafford. Francezul a evoluat în 45 de partide şi a marcat de 11 ori în ultimul sezon, pentru Manchester United.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: