image
Sursa foto: facebook/Alexandru Slusari

Constantin Botnari, surprins lângă sediul Platformei DA; Slusari: A venit să verifice interceptările convorbirilor noastre?

Constantin Botnari, fostul deputat PD, cunoscut ca fiind unul din cei mai de încredere oameni ai lui Vladimir Plahotniuc, a fost surprins aseară lângă sediul Platformei Demnitate și Adevăr. Despre aceasta a scris pe pagina de facebook Alexandru Slusari, vicepreședintele Platformei DA.

„Aseară ne-am întors cu Andrei Năstase de la Vadul lui Vodă, unde am avut o întâlnire cu cetățenii. La sediul partidului am fost surprinși de prezența în preajmă a lui Constantin Botnari, cunoscut de toată țara sub titlu "Costea-borsetca". Era însoțit de doi vlăjgani. Văzând că venim noi, gruparea respectivă repejor s-a retras”, a spus Slusari.

„Rugăm presa liberă, care a mai rămas în țară, să se intereseze ce a căutat "intelectualul" respectiv undeva la orele 20.15 lângă sediul Platformei DA. Oare a vrut să obțină gratis pliantul cu programul electoral al lui Năstase, întrucât sărmanul Andrian Candu este în derută și nu știe pentru cine să voteze la 20 mai? Sau dânsul a venit seara la punctul de filaj să verifice materialul interceptărilor convorbirilor noastre?”, a declarat vicepreședintele Platformei DA.

Potrivit lui Slusari „cei curioși de averile lui Năstase îl mai pot întreba pe Costică unde el a activat atât de fructuos că își poate permite serviciile celor doi bodyguarzi”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: