image
Sursa foto: Getty Images

Telenovela s-a încheiat: Neymar şi-a decis viitorul şi a făcut anunţul

Starul brazilian Neymar (26 de ani) a anunţat joi că va rămâne la Paris Saint-Germain în sezonul următor şi a pus astfel capăt speculaţiilor în legătură cu un eventual transfer al său la Real Madrid. ”Rămân, rămân la Paris, am contract”, a spus atacantul la Sao Paulo, cu prilejul unei licitaţii în beneficiul fundaţiei sale, care vine în ajutorul copiilor din cartierele defavorizate.

Zvonurile din ultimele săptămâni lăsau să se înţeleagă că Real Madrid, câştigătoarea ultimelor trei ediţii ale Ligii Campionilor, intenţiona să îl atragă pe brazilian, devenit cel mai scump fotbalist de pe planetă vara trecută, când PSG a plătit pentru el 222 de milioane de euro. Mutarea părea şi mai plauzibilă după ce Real s-a despărţit de vedeta portugheză Cristiano Ronaldo (33 de ani), care a semnat cu Juventus.

Clubul madrilen a ţinut săptămâna trecută să clarifice că nu va face în niciun caz o ofertă pentru jucător. Real Madrid publicase deja la începutul lunii iulie un comunicat pe un ton ferm în care dezminţise că ar fi făcut o ofertă de 310 milioane euro grupării pariziene pentru Neymar, aşa cum anunţase televiziunea publică spaniolă TVE.

Presa a relatat din nou joi că PSG este deschis posibilităţii de a-l vinde pe Neymar, dar anunţul lui Neymar pare să închidă definitiv acest subiect.

În schimb, alte zvonuri legate de Real Madrid dau ca posibilă venirea în capitala Spaniei a lui Eden Hazard, căpitanul selecţionatei Belgiei, care ar dori să plece de la Chelsea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: