image
Sursa foto: Getty Images

Pe cine preia Wenger: Englezii au descoperit ce ofertă neaşteptată a apărut pentru francez

Arsene Wenger a primit o ofertă extrem de tentantă de la Federaţia Japoneză de Fotbal, care i-a propus postul de selecţioner. Francezul pare decis să accepte postul.

Wenger, 68 ani, care a preluat-o pe Arsenal în octombrie 1996, a părăsit clubul londonez la finele sezonului trecut cu un palmares de 3 titluri în Premier League şi şapte trofee în Cupa Angliei.

Imediat după, a afirmat că nu are nicio intenţie să se retragă, considerând că mai are multe de demonstrat în sportul "rege". S-a vorbit despre posibilitatea de a rămâne în Europa, la un club de top, însă cea mai probabilă destinaţie este în acest moment Japonia.

Potrivit Daily Mail, Akira Nishino, tehnicianul niponilor, va părăsi banca tehnică a asiaticilor, iar preşedintele Federaţiei l-a contactat deja pe Wenger, prezentându-i proiectul. Francezul este extrem de iubit în Japonia, după ce, în urmă cu trei decenii o conducea pe Nagoya Grampus, unde a reuşit lucruri mari. Nu neapărat din punct de vedere al rezultatelor, ci mai ales al schimbării mentalităţilor şi al transformării fotbalului într-un sport profesionist.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: