image
Sursa foto: Getty Images

Carlo Ancelotti: Dacă miercuri seară eram antrenorul lui PSG, aş fi sărit de pe primul pod pe care îl găseam

Paris St. Germain a ratat dramatic calificarea în sferturile de finală ale UEFA Champions League, deşi a câştigat meciul tur cu Manchester United, scor 2-0, chiar pe Old Trafford. Un gol primit în prelungirile de pe Parc des Princes, dintr-un penalty acordat în urma consultării VAR, a condamnat-o pe campioana din Ligue 1.

Fost antrenor al parizienilor, Carlo Ancelotti consideră că maniera în care formaţia din capitala Franţei a părăsit competiţia este inacceptabilă şi spune că principala responsabilitate îi aparţine lui Thomas Tuchel.

"Dacă miercuri seară aş fi fost antrenorul lui PSG, aş fi sărit de pe primul pod pe care îl găseam", a declarat Ancelotti, după ce actuala sa echipă, Napoli, a câştigat meciul tur cu Salzburg, scor 3-0, în optimile de finală ale Europa League.

Carlo Ancelotti a fost adversarul lui PSG, în actuala ediţie a Ligii Campionilor. Cele două meciuri disputate în Grupa C între Napoli şi liderul din Ligue 1 s-au terminat la egalitate, 2-2 şi 1-1.

În cele din urmă, italienii au terminat pe locul 3, la egalitate de puncte cu Liverpool, aceeaşi diferenţă la golaveraj (+2), dar cu mai puţine goluri marcate.

Deşi PSG a ratat pentru al treilea an la rând să treacă de optimile Champions League, preşedintele clubului. Nasser Al-Khelaifi, a dat asigurări că postul antrenorului Thomas Tuchel nu e în pericol.

Mai mult decât atât, Le Parisien, cotidian foarte bine informat în privinţa lui PSG, anunţă că germanul va primi un nou contract pe Parc des Princes.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: