image
Sursa foto: jurnal.md

Premierul Maia Sandu, către funcționarii publici: Mâine toate instituțiile de stat trebuie să funcționeze în regim normal

Prim-ministrul Maia Sandu a făcut un apel către funcționarii publici să iasă mâine la muncă, astfel ca toate instituțiile de stat să funcționeze în regim normal.

„Voi sunteți temelia bunei administrări a țării. Politicienii vin și se duc. Voi sunteți cu adevărat cei care guvernați țara. Noul Guvern ales și investit legitim își propune să elibereze administrația de presiune și șantaj, astfel astfel încât să fiți liberi să vă faceți meseria în folosul oamenilor. Știu că în ultimii ani ați fost presați să îndepliniți ordinile PD. Nu este normal într-o țară democratică. Vom desființa controlul politic asupra instituțiilor”, a declarat Maia Sandu, cu puțin timp în urmă, în cadrul unui briefing susținut la Parlament.

„Fosta guvernare nu dorește să plece de bunăvoie de la putere și încearcă să vă implice în jocurile sale murdare. Trecerea pașnică a puterii depinde acum de voi, de loialitatea față de lege și cetățeni. Vă îndemn să susțineți eforturile noului Guvern legitim. Nu ascultați indicațiile ilegale ale lui Plahotniuc împotriva poporului. Lui nu-i pasă de voi, nu-i pasă de lege. Voi sunteți mai mulți și mai puternici. Nu ieșiți în stradă la îndemnul uzurpatorului. În curând vă vom elibera. Mâine toate instituțiile de stat trebuie să funcționeze în regim normal”, a adăugat Maia Sandu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: