image
Sursa foto: juventusfc.com

Ronaldo doboară noi recorduri la Juventus: Cu cât au crescut vânzările de tricouri

Transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus Torino a fost mutarea verii în fotbalul mondial. Campioana Italiei a plătit 117 milioane de euro (cu toate taxele incluse) pentru starul portughez care va câștiga 30 de milioane de euro pe an.

Dacă pe teren, Ronaldo nu și-a făcut simțită prezența, nereușind că marcheze până acum niciun gol, starul portughez punctează din punct de vedere al marketingului.

Astfel, de la sosirea lui Cristiano la Torino, vânzările de tricouri în Europa, în luna august, au crescut cu 145,5% față de aceeași perioadă din 2017, scriu cei de la Marca. Interesul suporterilor lui Juventus pentru tricouri a crescut de la transferul starului portughez la Torino.

Stocurile cu tricouri cu numele lui Cristiano Ronaldo s-au epuizat și, în momentul de față, un fan trebuie să aștepte o lună la comandă pentru a putea intra în posesia unui astfel de accesoriu. Prețul unui tricou al lui Ronaldo este de aproximativ 100 de euro. Dacă în Italia, în mediul online, acesta este cel mai popular accesoriu, în Anglia și Spania se află pe locul 7 în acest top.

Cristiano Ronaldo a evoluat în Spania numai puțin de 9 ani, timp în care a marcat 450 de goluri în 438 de meciuri pentru Real Madrid, în toate competiţiile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: