image
Sursa foto: captură video

VIDEO: Fraudarea alegerilor capătă turații maxime; Buletine de vot, ștampilate la greu într-o secție de votare din capitală

UPDATE // Comisia Electorală Centrală a reacționat la imaginile video în care se vede cum într-o secție de votare din capitală, buletinele de vot se ștampilează la greu după ora 21.00, când procesul de vot deja s-a încheiat.

„Fiind contactați membrii biroului electoral al secției de votare nr.25/5 Chișinău, aceștia au informat că se află în procesul de numărare a buletinelor de vot și de totalizare a rezultatelor. Conform procedurilor electorale, pe buletinele de vot neutilizate se aplică ștampila „Anulat”, iar ulterior demarează activitățile privind numărarea buletinelor”, precizează Comisia într-un comunicat.

_____

Procesul de fraudare a scrutinului parlamentar din Republica Moldova capătă turații maxime.

Este semnalul dat de un cetățean care susține că a surprins momentul când, într-o secție de votare din capitală, buletinele de vot se ștampilează la greu după ora 21.00, când procesul de vot deja s-a încheiat.

Imaginile ne-au fost trimise pe adresa redacției de un cititor Jurnal.md. Acestea sunt surprinse la secția de votare din incinta Colegiului Republican de Muzică „Ștefan Neaga”.

Potrivit autorului, o persoană aplică ștampile la greu pe buletinele de vot.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: