image
Sursa foto: fanatik.tr

Incidente grave la Fener-Beşiktaş: Antrenorul oaspeţilor a fost cusut pe viu şi dus la spital

Scene incredibile la derby-ul dintre Fenerbahce şi Beşiktaş, din semifinalele Cupei Turciei. Meciul a fost suspendat, după mai puţin de o oră de joc, din cauza incidentelor produse de fanii lui Fener.

Antrenorul lui Beşiktaş, Senol Gunes, a fost lovit în cap de un obiect aruncat din tribune şi a fost nevoie să fie cusut pe viu. Ulterior, din cauza faptului că şi-a pierdut echilibrul, tehnicianul de 65 de ani, care a condus Turcia spre ocuparea locului 3 la Cupa Mondială din 2002, a fost transportat de urgenţă la spital.

După ce fanii lui Fener au aruncat cu mai multe obiecte spre gazon, arbitrul a trimis cele două echipe la vestiare, însă pe tunel, jucătorii s-au luat la bătaie. Lucrurile au degenerat şi, în cele din urmă, "centralul" a suspendat meciul. Înainte de a se lua decizia finală, au existat trei tentative de a relua partida. Una care oricum fusese tensionată. Scorul era 0-0, iar Beşiktaş evolua în 10, după ce Pepe fusese eliminat pentru o intrare extrem de periculoasă.

Persoanele responsabile de rănirea lui Gunes au fost identificate şi reţinute. În total, Poliţia a arestat 15 fani, după incidentele care au dus la suspendarea partidei. Între timp, presa din Turcia susţine că Fenerbahce riscă să piardă semifinala la masa verde şi să joace cel puţin cinci meciuri fără spectatori. Medicul care l-a tratat pe antrenorul lui Beşiktaş a anunţat că acesta e în afara oricărui pericol.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: