image
Sursa foto: jurnal.md

De patru ori mai fericiți, dar și griji la fel de multe; Cum se descurcă familia în care s-au născut cvadrupleți (VIDEO)

Sunt de patru ori mai fericiți, dar și grijile sunt la fel de multe. Este vorba despre familia Ciutac din satul Măgdăcești, raionul Criuleni, în care s-au născut trei fetițe și un băiețel. Cvadrupleții au venit pe lume înainte de termen, dar sunt perfect sănătoși. Recent, bebelușii au fost aduși acasă de la spital. Ce înseamnă să ai grijă de patru micuți în același timp, vedeți în reportajul de mai jos.

Cei patru micuți ai familiei Ciutac au fost așteptați foarte mult de părinții lor. Tatiana și Mihail, în vârstă de 28 și 33 de ani, s-au căsătorit acum patru ani și spun că încă de atunci și-au dorit copii.

Deoarece copiii s-au născut înainte de termen, au un regim alimentar foarte strict. Deocamdată, toți patru împart un singur pătuc.

Tatiana trebuie să facă față unei adevărate provocări și când îi scoate afară. Este ajutată de o dădacă și nu s-ar descurca singură, spune ea.

Greutăți întâmpină și la întreținerea copiilor pentru că au doar salariul soțului, care lucrează în construcții. Și în ziua în care echipa Jurnal TV a mers la soții Ciutac, capul familiei era la muncă.

Tatiana spune însă că atunci când își vede copiii este extrem de fericită și uită de toate problemele.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: