image
Sursa foto: Getty Images

Super golgheterul pentru care Real Madrid și-a trimis scouterii la ultimul amical al Spaniei

Scouterii de la Real Madrid l-au urmărit pe viu pe bosniacul Edin Dzeko, în partida amicală pe care Spania a câștigat-o la limită în fața Bosniei, scor 1-0, duminică, la Las Palmas, informează AS. Dzeko nu a avut o prestație prea reușită și a fost schimbat în minutul 84 al meciului. Unicul gol a fost marcat de Brais Mendez, în minutul 78, la debutul în prima reprezentativă.

Conform sursei, Dzeko, atacantul lui AS Roma, este dorit în ofensiva trupei blanco pentru a acoperi absența lui Cristiano Ronaldo, bosniacul fiind unul dintre cei mai în formă atacanți la momentul actual din Europa. Bosniacul se află în fruntea clasamentului golgheterilor din actuala ediție a UCL, cu 5 goluri, alături de Lionel Messi.

Aceeași sursă mai notează că Dzeko ar urma să fie studiat cu atenție și la partida AS Roma - Real Madrid, pe Stadio Olimpico, în grupele Ligii Campionilor, pe 27 noimbrie.

Roma a respins deja o ofertă mare de la Chelsea pentru transferul lui Dzeko, în luna ianuarie a acestui an, dar rămâne de văzut dacă ar fi dispusă să renunțe și la o eventuală ofertă venită de la Real Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: