image
Sursa foto: as.com

Ronaldo insistă pentru transferul lui Marcelo: Condiția în care brazilianul ar ajunge la Juventus

Brazilianul Marcelo este dorit de Cristiano Ronaldo la Juventus Torino. După 11 ani petrecuți pe Santiago Bernabeu, brazilianul este tot mai aproape de o despărțire de Real Madrid, conform cotidianului italian Tuttosport.

Această informaţie vine în contextul în care actualul fundaş stânga al torinezilor, Alex Sandro, poate ajunge la Paris Saint-Germain. Astfel, "Bătrâna Doamnă" ar avea nevoie de un nou fundaş stânga, iar Marcelo ar fi o opţiune. Pentru a nu rămâne descoperiți pe postul de fundaș stânga, italienii au făcut deja o ofertă de 30 de milioane de euro pentru Alex Telles de la FC Porto, echipă de la care provine și Alex Sandro.

Imediat după transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino, presa internațională a speculat faptul că Marcelo va merge după prietenul său în Italia. Chiar superstarul portughez le-ar fi cerut oficialilor ”Bătrânei Doamne” să-l aducă pe internaționalul brazilian. Marcelo, în vârstă de 30 de ani, mai are un contract până în 2022 cu Real Madrid şi o clauză de reziliere a înţelegerii în valoare de 180 de milioane de euro.

După plecarea portughezului, Marcelo i-a transmis un mesaj emoționant atacantului Cristiano Ronaldo. Internaționalul brazilian a făcut o postare pe contul de Instagram și a primit peste un milion de like-uri în două ore.

"Cine ar fi zis Cris că a sosit vremea să pleci. Jur că nu mi-am imaginat că acea zi va veni. Dar în viaţă nimic nu este etern. Sper că vei fi fericit la noul tău club. Au trecut aproape 10 ani alături de tine, 10 ani de bucurii, de fotbal bun, victorii, înfrângeri şi momente minunate.

Am învăţat mult de la tine, iar dedicarea ta este cel mai straniu lucru văzut la un sportiv. Îmi vor lipsi discuţiile noastre dinaintea meciurilor şi de cum ne linişteai înaintea finalelor cu experienţa şi afecţiunea faţă de cei mai tineri. Sunt mândru că am jucat alături de tine, nu pentru că eşti cel mai bun jucător din lume, ci pentru persoana care eşti.

Când nu voi mai juca, mă voi aşeza la un bar cu o bere, voi povesti diverse întâmplări şi voi arăta fotografiile noastre, a spus Marcelo în mesajul de despărțire de Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, pentru care campioana Italiei va plăti 117 de milioane de euro în două tranșe, a semnat un contract care se va întinde pe durata a patru sezoane şi va câştiga 30 de milioane de euro pe an.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: