image
Sursa foto: Profimedia

Scandalul continuă în Turcia! Decizia fără precedent care o va avantaja pe rivala directă

Comisia de disciplină a Federației de Fotbal din Turcia a aplicat sancțiuni pentru incidentele de la finalul meciului Trabzonspor - Fenerbahce, scor 2-3.

Doi jucători de la Fenerbahce, fundaşul olandez Jayden Oosterwolde şi portarul turc Irfan Can Egribayat, au fost sancționați cu suspendare pentru un meci şi amenzi de câteva sute de euro.

Decizia a nemulțumit conducerea clubului, mai ales, pentru că suporterii lui Trabzonspor au fost cei care au intrat pe teren și au iscat o bătaie generală cu jucătorii. În acest context, oficialii lui Fenerbahce au luat o decizie fără precedent.

Fenerbahce urmează să se întâlnească cu Galatasaray în finala Super Cupei Turciei pe 7 aprilie. În urma întâlnirii avută în urmă cu câteva zile, conducerea clubului a cerut Federației ca partida să fie condusă de un arbitru stăin și să fie reprogramată.

Federația a respins cererea lui Fenerbahce, iar în semn de protest clubul a anunțat că în acest meci va juca echipa U-19, potrivit sport.es. Acest lucru ar putea reprezenta un mare avantaj pentru Galatasaray.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: