Rezultatul şi, mai ales, maniera în care acesta a fost stabilit i-a şocat pe jurnaliştii francezi, care nu au făcut economie de cuvinte precum "coşmar" sau "catastrofă", în titlurile date după meci.

"Coşmarul", a fost titlul ales de L'Equipe, care notează că "în zua care a urmat căderii marelui Real Madrid, lumina reflectoarelor a căzut pe Parc des Princes. După ce a suferit incredibila revenire a Barcelonei (4-0, 1-6), în 2017, PSG a fost eliminată de Manchester United (1-3), după ce a câştigat cu 2-0 pe Old Trafford. Un penalty al lui Rashford, în prelungiri, i-a eliminat pe parizieni, care au dominat din punct de vedere tehnic, dar au jucat cu o frică inexplicabilă. Din nou".

Celebrul cotidian francez mai scrie că "nu înţelegem cum s-a putut întâmpla asta, pentru că Manchester United, care a jucat aproape cu echipa B, din cauza absenţelor, nu a arătat nimic".

În schimb, France Football caracterizează eliminarea campioanei din Ligue 1 drept o "teribilă catastrofă" şi concluzionează că "Parisul nu e încă o echipă mare".

"PSG a fost eliminată în optimi pentru al treilea sezon la rând. Dar parizienii sunt singurii responsabili. Deşi au înfruntat o echipă a lui Manchester United învinsă clar în tur şi lipsită de mulţi titulari, inclusiv Pogba, suspendat, oamenii lui Tuchel au oferit două cadouri nepermise la acest nivel, înainte ca Kimpembe să comită henţul din prelungiri, care i-a oferit penalty-ul decisiv lui Rashford", scrie cunoscuta publicaţie.

"Parizienilor li se arată uşa", a fost titlul din Le Parisien, care subliniază că "la 2 ani de la umilinţa cu Barça, PSG are parte de o altă deziluzie în Liga Campionilor. După o prestaţie excelentă pe Old Trafford, oamenii lui Thomas Tuchel s-au prăbuşit în faţa lui Manchester United".