image
Sursa foto: digisport.ro

OUT pentru returul cu Bayern: Mare lovitură ”încasată” de Zidane

Real Madrid a luat o opțiune serioasă în privința calificării în finala Champions League, care se va disputa la data de 26 mai, pe Stadionul Olimpic din Kiev, după ce s-a impus pe ”Allianz” în fața lui Bayern Munchen cu 2-1.

Misiunea ”galacticilor” nu va fi deloc una ușoară, chiar dacă returul se va disputa pe ”Bernabeu”, iar asta și din cauza faptului că Zinedine Zidane nu se va baza pe un nume important. Este vorba despre Isco, care a suferit o entorsă la umăr și a devenit astfel practic indisponibil pentru meciul de marți, 1 mai.

Jurnaliștii de la AS au notat că vineri va mai exista un control amănunțit asupra lui Isco, dar deja oficialii madrilenilor par resemnați cu ideea că nu se vor putea baza deloc pe mijlocaș la returul cu bavarezii. Isco, care s-a accidentat la umăr în prima parte a partidei cu Bayern, a rămas la cabine la pauză și a fost înlocuit cu Marco Asensio (22 de ani). Zidane s-a dovedit inspirat pentru că atacantul a marcat chiar golul victoriei spaniolilor.

În afara lui Isco, tehnicianul francez are emoții și în privința lui Dani Carvajal (26 de ani). Fundașul dreapta a resimţit probleme musculare, fiind înlocuit cu francezul Karim Benzema. Carvajal este şi în acest sezon unul dintre cei mai importanţi jucători din angrenajul celor de la Real Madrid, fiind utilizat în 39 de partide în această stagiune. Conform spaniolilor de la managingmadrid.com, Carvajal ar putea să stea departe de teren chiar și două săptămâni. Prin urmare, Zidane va fi nevoit sa apeleze la serviciile lui Nacho pentru postul de fundas dreapta.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: