image
Sursa foto: Jurnal.md

VIDEO // Un bărbat a fost reținut, după ce a furat o bicicletă din capitală

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Rîbnița, a fost reținut pentru furtul unei biciclete. Acesta nu este la prima abatere, anterior a fost judecat pentru infracțiuni analogice.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Râșcani au fost sesizați pe data de 15 mai, de către o tânără în vârstă de 29 de ani, care le-a spus că i-a fost furată bicicleta de pe strada Vadul lui Vodă. Potrivit poliției, tânăra a lăsat bicicleta în parcarea din fața magazinului și a mers să facă cumpărături, ulterior când a ieșit aceasta nu mai era.

Imaginile de pe camerele de supraveghere care au fixat momentul cum un individ sustrage bicicleta și se deplasează într-o direcție necunoscută. Făptașul a cauzat un prejudiciu proprietarei în sumă totală de 4 000 de lei.

Individul a fost identificat și reținut fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cele din urmă, acesta și-a recunoscut vina, iar bicicleta sustrasă urmează a fi returnată proprietarei.

Actualmente acesta este cercetat penal pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la 4 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: