image
Sursa foto: privesc.eu

Andrei Năstase, despre anularea alegerilor: Acest arbitrariu nu poate fi reclamat la CEDO; Pe asta și mizează Plahotniuc

Hotărârea Judecătoriei Chișinău prin care au fost anulate alegerile din 3 iunie nu poate fi reclamată la CEDO și anume pe acest fapt mizează șeful PD, Vladimir Plahotniuc, afirmă primarul ales al capitalei, Andrei Năstase.

„Am decis să postez această Hotărâre de judecată pentru că, datorită importanței Facebook, tot mai multă și mai multă lume să cunoască ineptiile unei grefiere a unui magistrat al mafiei, ajunsă recent “judecător”.E o mostră de incompetență și arbitrariu, o comandă politică urât mirositoare, care în termeni penali se cheamă infracțiune”, a comentat Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook, acolo unde a publicat și decizia instanței.

„Acest arbitrariu nu poate fi reclamat la CEDO. Pe asta mizează și Plahotniuc. Dar eu vin cu rugămintea către cei ce pot realiza o traducere calificată în engleză sau franceză să o facă pentru a o putea trimite la toți partenerii noștri de dezvoltare. Inclusiv la Consiliul Europei, din care face parte și R. Moldova, emanație al căruia este și Curtea Europeană pentru Drepturile Omului”, a adăugat Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: