image
Sursa foto: captură video

Andrei Năstase, mesaj emoționant de sărbători: Îmi doresc din toată inima ca acest blestem abătut asupra Moldovei să dispară

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, copreședinte al blocului ACUM Platforma DA și PAS, a transmis un mesaj emoționant cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

„Permiteți-mi să vă spun câteva cuvinte cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, care întotdeauna vin însoțite de puterea noilor speranțe. Speranța mea este să petrecem cu toții aceste Sărbători în familie. Mă gândesc cu tristețe la cei care trăiesc astăzi departe de țara lor, pentru că știu din propria experiență ce însemnă depărtările. E adevărat, mulți dintre cei plecati au locuri de muncă bine plătite și un standard de viață normal, dar, fiind departe, nu se pot bucura de bunătatea, căldura caselor părintești și a satelor în care s-au născut. Nu toți cei din diaspora pot ajunge acasă de câte ori ar trebui sau și-ar dori. Nu pot ajunge, uneori, nici măcar la ceas de pomenire, în vreme ce aici, în Moldova, au rămas pe lângă case doar cei mai în vârstă, obosiți, bolnavi și săraci”, spune Andrei Năstase.

„Dar nu vreau să mai vorbesc astăzi despre ceea ce nu este bine, despre ceea ce nu este așa cum ar trebui să fie în Moldova. Mi-aș dori să fie ultimele urări de sărbători albe în care încă suntem bântuiți de neîmpliniri esențiale. Paradoxul apăsător care ne macină familiile și comunitățile trebuie, într-un fel sau altul, să fie șters definitiv din viețile noastre”, continuă liderul Platformei DA.

„Îmi doresc din toată inima ca acest blestem abătut asupra noastră și a Moldovei să dispară și să putem trăi așa cum trăiesc cei din țările civilizate, aici, ACASĂ, împreună cu oamenii dragi. Vă doresc Sărbători luminate de dragoste, de împlinire și speranță și să aveți parte de multe, foarte multe zâmbete. Să fiți fericiți cu toții, așezați în jurul bradului frumos împodobit, la mesele pe care sa aveți ce pune și cu un pahar de vin bun în mână, sa va bucurati că sunteți împreună ACASĂ. Dragi prieteni, Vă doresc din toată inima să realizați tot ce vă doriți! Să fiți sănătoși și puternici, bucuroși și încrezători. La mulți ani, oameni buni și frumoși! LA MULȚI ANI!”, își încheie mesajul copreședintele blocului ACUM Platforma DA și PAS.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: