image
Sursa foto: as.com

Mourinho nu renunță la Bale: The Special One a lansat o nouă ofensivă pentru transferul galezului

Real Madrid ar mai putea pierde încă o vedetă în această vară, după portughezul Cristiano Ronaldo, presa britanică anunţând că antrenorul lui Manchester United, Jose Mourinho, a lansat o nouă ofensivă pentru achiziţionarea galezului Gareth Bale de la campioana en titre a Europei.

Ziarul Manchester Evening News susţine că negocierile pentru transferul galezului "sunt într-o fază avansată", însă Bale "va avea ultimul cuvânt" în privinţa eventualei sale plecări la gruparea de pe Old Trafford.

Gareth Bale a marcat două goluri în finala ultimei ediţii a Ligii Campionilor, câştigată de madrileni cu 3-1 în faţa englezilor de la FC Liverpool. Galezul a fost nemulţumit, însă, de timpul redus de joc de care a beneficiat în ultimii doi ani, sub comanda fostului antrenor al Realului, Zinedine Zidane, luând în calcul o despărţire de echipa spaniolă în această vară.

Numirea lui Julen Lopetegui în locul lui Zidane la conducerea tehnică a Realului şi, totodată, plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus, ar putea cântări foarte mult în decizia lui Bale de a rămâne pe Santiago Bernabeu şi în sezonul viitor, comentează presa spaniolă.

Gareth Bale (28 ani) a sosit la Real Madrid în 2013, de la formaţia engleză Tottenham Hotspur, în schimbul sumei de 100 milioane euro. El a marcat 88 de goluri în 188 de meciuri disputate în toate competiţiile, cucerind alături de madrileni un titlu de campion al Spaniei şi patru Ligi ale Campionilor, între alte trofee.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: