image
Sursa foto: Getty Images

Super Mario 3: Balotelli a ales unda va juca, iar clubul a făcut anunțul

Mario Balotelli a decis să rămână încă un sezon la OGC Nice, a anunţat clubul, punând capăt telenovelei din această vară, al cărei protagonist a fost atacantul italian, aflat mult timp pe picior de plecare la Olympique Marseille.

"Super Mario 3" scrie OGC Nice pe site-ul său oficial, anunţând că Balotelli va evolua pentru al treilea sezon consecutiv la gruparea de pe Coasta de Azur. Suspendat pentru primele trei etape din Ligue 1, internaţionalul italian va putea reveni în primul unsprezece al lui OGC Nice pe 31 august, când echipa se va întâlni în deplasare formaţia Olympique Lyon.

În această vară, atacantul de 28 de ani a dorit să plece de la echipă și chiar nu s-a prezentat la reunirea echipei, ceea ce i-a determinat pe fani să-i trimită o schisoare deschisă, în care îl acuza pe "Super Mario" că e ca un hoț în noapte. Până și agentul său, Mino Raiola, a spus anul trecut că atacantul va pleca liber de transfer la finalul sezonului, însă afirmația sa a fost infirmată de președintele clubului, Jean-Pierre Rivere.

Italianul joacă de două sezoane la echipa de pe Coasta de Azur, acolo unde are cel mai mare salariu din istoria clubului, 5,4 milioane de euro.

În cele două sezoane petrecute în tricoul echipei de pe Coasta de Azur, Balotelli a evoluat în 66 meciuri oficiale dintre care 51 în campionat, şi a marcat 43 de goluri, dintre care 33 în campionat. Prestațiile atacantului la Nice l-au ajutat să fie rechemat la naționala Italiei după aproape 4 ani.

Mario Balotelli (28 ani), fostul jucător al echipelor Inter, Milano, AC Milan, Manchester City şi Liverpool, a marcat 43 de goluri în 66 de meciuri disputate pentru OCG Nice în ultimele două sezoane.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: