image
Sursa foto: Profimedia

Erling Haaland e sfătuit să boicoteze ceremonia pentru Balonul de Aur, dacă nu va câștiga trofeul

Balonul de Aur 2023 va fi decernat pe 30 octombrie, iar Erling Haaland (23 ani) se află printre favoriții la marele trofeu.

Craig Burley (51 ani), fost jucător la Chelsea, este convins că Erling Haaland trebuie să câștige Balonul de Aur 2023. Totuși, fostul mijlocaș nu crede că acest lucru se va întâmpla și îl sfătuiește pe superstarul norvegian să boicoteze ceremonia, dacă Lionel Messi (36 ani) se va impune.

”Dacă Erling Haaland nu câștigă, închidem tot. Lionel Messi a câștigat Cupa Mondială și este o mare realizare, dar este o perioadă de patru săptămâni. Forma lui în Ligue 1 nu a fost cea mai bună. PSG a fost groaznică.

Erling Haaland are peste 50 de goluri, un titlu în Premier League, Cupa Angliei și Liga Campionilor. Ar trebui să câștige acest premiu. Știu că mulți oameni de acolo nu pot accepta asta, dar să se uite la imaginea de ansamblu. Vor fi mulți jurnaliști care vor vota pentru Messi.

Acest premiu mă înnebunește, dar el este cel care îl merită. Totuși, cred că acolo va fi plin de laude pentru Messi și îi vor da încă unul. Eu, dacă aș fi Erling Haaland, nu m-aș întoarce niciodată la vreo cermonie în viața mea, la fel ca Robert Lewandowski”, a declarat Craig Burley, citat de Mirror.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: